Összes Miadéle oldal

Életszerepek összehangolása, céltudatos élet, kiegyensúlyozott anyaság, nőiesség, coaching.

Élünk egy olyan korban, amelyben még vannak, akik emlékeznek a múlt tiltásaira és vannak újabb generációk, akik el sem tudják képzelni, hogy valaha nem nézték jó szemmel, ha egy nő sminkben "pompázott". Én is abban a korban nőttem fel és lettem kozmetikus -csak azért, mert abból bármikor lehet sminkes (megjegyzem nem volt köztudodtt ez a szakma)- szerencsém és a sorsom, no meg anyukám a környék egyik legjobb kozmetikusához (László Magdihoz) vezérelt. Néhány év kitérő után egyszercsak azt vettem észre, hogy sminkelek....tanítok....előadásokat tartok kozmetikusoknak...és szakmán kívülieknek...újságcikkeket írok a témában és televizió műsorokban beszélek a smink fontosságáról. Magam sem tudom, de sodortak az események és felfedeztem, hogy olyan hasznos infókkal tudom ellátni a nőket, amelyeket nem kapnak meg máshol. Ezen a platformon is arra törekszem, hogy eljusson hozzátok sok-sok hasznos tanács a sminkeléssel , arcápolással kapcsolatosan. Ígérem érdekes lesz, színes lesz és használható. Kívánok nektek kellemes időtöltést és sok izgalmas olvasmányt! Szeretettel szépít, Dévényi Kathy

Egészséges női szervezet az ideális hormonegyensúly megteremtésével, természetes módon az Aviva torna, a táplálkozás és az egészséges életmód együttes alkalmazásával.

Személyes történetek | Könyves bejegyzések | Receptek | Motiváció | Görbe tükör | Alkotások

Tájékozódás a virtuális asszisztensi létről, feladatkörökről, előnyökről, hátrányokról. Mindenről, ami virtuális asszisztencia. :)

Anyának lenni tényleg piszok nehéz, de megéri...

Olyan témákat várunk, ami hasznos annak aki előtte, közben vagy utána van a terhességnek, csecsemőgondozásnak. Ha van jó tanács, ötlet, segítség, mindenképpen írjátok meg.