Összes Miadéle oldal

Ezen az oldalon megismerheted bloggereinket, ők írják a Miadéle oldal posztjait!

Hogy kiknek szól a tartalom és a segítségnyújtás, amit itt találsz? Mindazoknak a nyitott, önmagukkal szemben őszinte személyeknek, akik arra vágynak, hogy a számukra ideális(nak tartott) testük mint természetes létállapot legyen jelen az életükben. NE kelljen azért folyvást küszködni, NE kelljen kalóriákat számolgatni, egyik diétából a másikba átcsusszanni, a testükre mint egy zsírteremlő-zsírégető gépezetre tekinteni, HANEM elsajátítani a gondolkodást, ami beach body-t terem(t)!

Itt megtalálod a szavakat. A szavakat amelyek felemelnek, erősítenek, földbe döngölnek, amelyeken sírhatsz, amelyeken nevethetsz. Tarts velem! szavak.abitrend.com

Kiskó Anikó, virtuális asszisztens vagyok. Próbállak ellátni Titeket minden információval a témával kapcsolatban. :)

Látogassatok el a saját weboldalamra is:

www.virtualis-asszisztens.com

Itt megtalálsz mindent amit weboldalakról tudni szeretnél.

Az informált döntésben hiszek. A széleskörű tájékozódásban. A szülői kompetenciában. Szívügyem a szoptatás, a szoptatástámogatás, a háborítatlan, élettani szülés és a válaszkész gondoskodás. Olyan szemszögből igyekszem ezekről a témákról írni, ahonnan ritkán nézzünk rájuk. Olyan dolgokról igyekszem írni, amikről keveset hallani. Tabukat szeretnék döntögetni, gondolatot ébreszteni, elgondolkodtatni.

Az írás mellett nem kisebb fába vágtam a fejszémet, minthogy anyai tapasztalatok alapján térképezzem fel a hazai szülészeti gyakorlatot. A várandósgondozástól a szülést követő érzésekig kiterjedő kérdőívben várom a már szült édesanyák tapasztalatait. A beérkezett válaszokat rendszeresen összesítem és kórházankénti bontásban, illetve külnböző témák szerint készítek belőle statisztikákat, hogy megkönnyítsem a várandósok tájékozódását, melyik kórházban, mire számíthatnak. Az írásaimban is gyakran jelenítek meg ezekből a statisztikákból.

December 1. és 24. között minden nap egy új ajándék kerül fel az Adventi naptárunkba, amelyeket bloggereink ajánlottak fel olvasóink számára. Nézz, be minden nap hozzánk és nyerd meg valamelyik ajándék egyikét!

Sziasztok!

Kissné D. Ágota vagyok, tanító néni, első gyermekes anya, egészség - és környezettudatos nő. Imádok túrázni, új helyeket felfedezni. A gyermek mellett pedig egyre többet főzök is. Így a témáim között a gyermeknevelés, környezettudatosság, utazás, az élet pedagógusként, és minden egyéb is szerepel, amiről úgy érzem, beszélni kell.

Blogom: https://agokablog.wordpress.com/

Miadéle oldalam: https://www.miadele.com/topic/agokablog

Örülök, hogy olvasod, amiről írok. :)

Ne feledd, amíg az akaraterőd nagyobb, mint a körméreteid, bármire képes vagy! Tippekért, receptekért az életmódváltáshoz olvasd az Alakváltót!

Frissítsd fel angol tudásod szórakozva!