Rólunk

Köszöntelek az oldalon!

Fodor Renáta vagyok, a Miadéle megálmodója. Szeretném ha tudnád, mi nem egy átlagos médiaportál vagyunk, aki csak ontja magából a híreket. Mi egy olyan NŐI KÖZÖSSÉG vagyunk, akik nyitottak a világra, az újdonságokra, ugyanakkor jól tudják, hogy a sikeres, boldog nők támogatják, segítik egymást, nem pedig lehúzzák. Anyák vagyunk, fiatal lányok, dolgozó nők, vállalkozók és cégvezetők, akik büszkék arra amit napról napra letesznek az asztalra. Itt nem számít a korod, a munkád, a kapcsolati státuszod, de még az sem, hol voltál legutóbb nyaralni. Ami számít az a pozitív hozzáállásod és női mivoltod 100%-os megélni és átélni akarása.

Joggal kérdezed magadban, mi ennek az oldalnak a célja. 🙂 Elmondom, de csak röviden, hiszen itt tiétek a szó. Több éve dolgozom aktívan a marketing világában, így régóta motoszkált már a fejemben egy online női közösség létrehozása. Egy olyan felületet álmodtam meg, ahol a nők nem csak informálódni,tájékozódni tudnak, hanem megismerhetnek nagy, friss, új, egyedi, különleges cégeket, márkákat, termékeket, és ahol olyan interjúkkal és nőkkel találkozhatnak, akik inspirálják őket, valamint privát csoportokban tudják támogatni és segíteni egymást, ítélkezés nélkül. Ebben a közösségben lehetsz önmagad, lehetsz szabad, hallathatod a hangod, hiszen rossz válaszok és kérdések nincsenek. Érdeklődj arról amit nem tudsz, adj tippeket, informálódj, beszélgess, írj recepteket, blogot, add ki magadból ami bánt, vagy épp mondd el azt, ami leginkább foglalkoztat. Mutasd be a céged, a márkád, meséld el honnan indultál, és tölts fel pozitív energiával/ életszemlélettel más nőket. Hiszen ez a mi felületünk. Csak a miénk, nőké.

50 évvel ezelőtt egy nő még "csak nő" volt és lehetett. Háziasszony és családanya, akinek a feladata az otthon megteremtése és a gyermekek nevelése volt. Ma már azonban egy nő bárki lehet, amit csak el tud magának képzelni. Lehet dolgozó nő, főnökasszony, családanya, vállalkozó, utazó, önmegvalósító, vagy épp autóversenyző. Kinyílt számunkra is a világ, és ezt egymásnak valamint a saját erőnknek köszönhetjük. Ehhez a közösséghez azért éri meg csatlakoznod, mert itt megértésre, segítségre, őszinte véleményekre és igazi barátokra találhatsz. Segítünk eligazodni ebben a bonyolult világban, hogy megtalálhasd önmagad, és azt a csodát, ami benned rejtőzik.

Célom és küldetésem, egy olyan magyar női közösség megalkotása és "vezetése", ahol a világra való nyitottság, egymás inspirálása és a folyamatos fejlődés a járható, sőt követendő út. Csatlakozz bátran a világunkhoz, és tarts velünk ebben az utazásban.

A végére pedig engedj meg egy gondolatot, ami remélem téged is úgy fog ösztönözni az álmaid, nőiességed megélésében, mint engem.

"Sose hidd, hogy nem tehetsz meg semmit azért mert nő vagy. Minden nyitva áll előtted. A jövő a tiéd." -Christine Ammanpour

#renivagyok
Miadéle- Nőknek. Neked.

A következő hivatkozást a böngésző könyvjelzői közé helyezve bármelyik oldal megosztható a Miadéle weboldalán.

Megosztás a Miadéle-on