Szinasztria II.-Párkapcsolat Horoszkóp Összehasonlítás

Szinasztria II.-Párkapcsolat Horoszkóp Összehasonlítás
2020. szeptember 22. 14:20

Szinasztria II.-Párkapcsolat Horoszkóp Összehasonlítás
Még több a SzinasztriárólA Merkúr szerepeA Merkúr helyzete határozza meg a kommunikációinkat, a gondolkodásunkat, a tájékozódó képességünket, azt is hogyan fejezzük ki magunkat és hogyan kapcsolódunk másokkal. Megmutatja az érdeklődési körünket, miről beszélünk szívesen másokkal. Azt is segít felismerni milyen konfliktuskezelési módokat használunk, hogyan nyilvánulunk meg vélemény különbségek esetén.
A kommunikáció, a szellemi képességek bolygója a Merkúr és a szinasztria egyik igen fontos eleme.szinasztria egyik igen fontos eleme. Ha nem kap támogató fényszögeket, vitákat gerjeszt. Nem csak a szerelmi partnerek, de az üzleti partnerek horoszkópjainak összevetésekor is figyelembe kell venni, mert félrevezetést, becsapást jelezhet.A Vénusz szerepe
A kapcsolataink leginkább a Vénusz állásától függenek. Megmutatja a kapcsolatteremtési stílusunkat és azt is hogyan működünk a párkapcsolatunkban. Az élet élvezeteit, az érzékiséget a flörtölésre való kedvet és az ízlést jelképezi, valamint azt is megmutatja, miként lehet a szívünkhöz közel kerülni. Megmutatja, azokat a területeket ahol harmóniára törekszünk és azt is hol vagyunk képesek alkalmazkodni.
Női horoszkópban a Holddal együtt az önmagunkról alkotott kép egy részét mutatja és a fiatal énünket jelképezi.
Férfi horoszkópban a tökéletes nő szimbóluma és megmutatja a férfi mely nőtípust tartja szexuálisan vonzónak. A Vénusz a szerelem, a szeretet és az örömök bolygója. Támogató vagy akadályozó fényszögei szexuális összhangot vagy a harmónia hiányát jelezhetik. Utalhat közös pénzteremtésre vagy konfliktusokra az anyagiakban. Jegyhelyzete megmutatja hogyan képes szeretni a kérdéses személy.A Mars szerepe
A Mars utal a csáb erőnkre, hogyan hódítunk, hogyan érjük el azt, amit akarunk és a konfliktuskezelési módjainkat is megmutatja. Az ösztönéletünket és a szexhez való hozzáállásunkat is jelképezi. A Mars által megjelölt területeken a legnehezebb másokhoz alkalmazkodnunk, mert itt a legerősebb az érvényesülési vágyunk.
Férfi horoszkópban a Mars a Nappal együtt a személy önmagáról alkotott képének a része és a fiatal férfit jelképezi.
Női horoszkópban a tökéletes férfire utal, megmutatja mi a szülött férfiideálja, milyen típusú férfit tart érzékinek. Az akaratosság, veszekedés, tettlegesség jelölője. Szinasztriában a közös célok, valamint az indulatok ellentétessége vagy harmóniája derül ki a Mars kapcsolataiból.
Szerelmi kapcsolatokban érdeklődést ad, tettekre sarkall. Az esetek döntő többségében a Mars az erőszakos vagy ártó hatások képviselője a másik képlet tulajdonosával szemben.
A  Jupiter szerepe
A Jupiter a szerencse a törvényesség és a jószándék bolygója. A horoszkópban a lényeges dolgok szétválasztását a lényegtelentől, a nagyvonalúságot, a gyarapodást és az optimizmust jelképezi, de ezzel egyidőben a kényelmességet és a túlzásokat is.
A Jupiter motivál a lelki fejlődésre, arra, hogy szellemi kérdésekkel is foglalkozzunk, miközben az illúzióinkat is táplálja és túlzott kicsapongásra is késztet. Azon a területen ahol a Jupiter áll könnyen figyelembe vesszük mások igényeit, a partnerünkkel kapcsolatosan is nagyvonalúak, és toleránsak tudunk lenni. A szinasztriában a humorérzéket, a jószándékot és az elfogadást jelképezi.
A Jupiter tulajdonosa derűt, jókedvet és szerencsét visz a partnere életébe harmonikus fényszögek esetében. Diszharmónia esetén jogi problémák, válóper vagy egymás iránti törvénytelen tettek is előfordulhatnak.Deák Katalin
Lélek Mátrix Mentor


Tovább

+7
0
Nézd meg az összes posztot
Hozzászólások
Ezt olvastad már?
X

Szinasztria III.-Párkapcsolat Horoszkóp...

Szinasztria III.-Párkapcsolat Horoszkóp Összehasonlítás
2020. szeptember 23. 14:52

Szinasztria III.-Párkapcsolat Horoszkóp Összehasonlítás...

Tovább

+12
0

Szinasztria I.-Párkapcsolat Horoszkóp Ös...

Szinasztria I.-Párkapcsolat Horoszkóp Összehasonlítás
2020. szeptember 14. 19:50

Szinasztria I.-Párkapcsolat Horoszkóp Összehasonlítás A...

Tovább

+11
0