Suggestina

Suggestina
október 13. 08:20

Szolga Valentina vagyok, gyógyszerészhallgató, mentőápoló, fitness instruktor és a Suggestina blog alapítója.
Egész életemben vonzott az írók világa, a szavakkal varázslás, a történetszövés. Viszont nem igazán találtam olyan témát, amihez merszem lett volna hozzászólni…
Óriási változást hozott az életemben egy 2 évvel ezelőtti felismerés, amikor szembesültem azzal, hogy sokkal nagyobb a súlyom, mint ahogy azt sejtettem. Hogy valójában már nem csak kicsit „husis” vagyok, hanem jócskán belecsúsztam a túlsúlyos kategóriába. Ekkor felborítottam mindent az életemben, és divatos szóval mondva életmódot váltottam. Viszont ez nem ment zökkenőmentesen. Rengeteg kérdéssel kerültem szembe, amikre kerestem a válaszokat. Nem elégedtem meg a „pletykarovatos” magyarázatokkal. Kézenfekvőnek tűnt, hogy elővegyem az egyetemen tanultakat, és ott keressem a megoldást. Gyógyszerészi képzésem alatt rengeteget tanultam az emberi testről, annak jó vagy éppen hibás működéséről. Így elég hamar megtaláltam a magyarázatot azokra a változásokra, amiket a testemen éreztem. Így egybe gyúrtam az elméleti ismereteimet a gyakorlattal.
Nagyon sokat segített abban, hogy megértsem a testem működését, a különböző ingerekre adott reakciókat. Vagyis, hogy tudjam, hogy ténylegesen mi történik.
Úgy gondoltam, hogy ez olyan ismeretanyag, ami más életmódváltónak is a hasznára lehet. Hiszen azt tapasztaltam, hogy a legtöbben ugyanazon az úton megyünk végig, és ugyanazokkal a kérdésekkel találjuk szembe magunkat. Így született a Suggestina blog, ami valójában egy komplex projektté nőtte ki magát: szó esik benne élettani folyamatokról, táplálkozásról, sportokról, valamint azokról az élményeimről, amit az életmódváltásom során megéltem. Elvégre a kézzelfogható fizikai átalakulást komoly lelki változás kísérte.
Az életmódváltás egy hosszú és rögös út, ahol szeretnék mankót adni a történetemmel.
Várlak sok szeretettel a blogomon, valamint a Facebook és Instagram oldalamon!
Suggestina
Blog: https://suggestina.blog.hu/
Facebook oldal: https://www.facebook.com/suggestina/
Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/1947381995399365/
Instagram oldal: https://www.instagram.com/valentinaszolga_suggestina/


Tovább

+17
0
Nézd meg az összes posztot
Hozzászólások
Ezt olvastad már?
X

Bíromakonyhám, és Bíromakönyvem

Bíromakonyhám, és Bíromakönyvem
október 27. 09:58

Sziasztok, Biró Márta vagyok. Becsületes nevemen Biróné...

Tovább

+9
0

GasztroSpicc

GasztroSpicc
október 20. 08:01

Sziasztok! Hódiné Sárga Ilona vagyok, 27 éves, a Gasztro...

Tovább

+6
0