Sminkelni vagy nem sminkelni?...ez itt a kérdés!

Sminkelni vagy nem sminkelni?...ez itt a kérdés!
2020. augusztus 26. 7:27

Azonnal rávágom...-Naná, hogy igen!Ki ne szeretne sugárzóan gyönyörű lenni, mikor kilép az ajtón és elindul a nap?
Ki ne szeretné, ha rögtön a liftben már meg is kapja a napindító dícséretet?
Ki ne szeretne örömmel és mosollyal kezdeni egy napot?Ugye, ugye! Te is szeretnél.A napi sminkelés problémája nem csak időhiány vagy nemtudás kérdése, hanem legtöbb esetben a körülöttünk/velünk élő férfiak vélemény nyilvánítása. Ugyanis a nőknek számít a férfiak véleménye...ebben is. Sokan belemennek abba a csőbe, hogy "nekem szép vagy így is", "nekem természetesen vagy szép", " jobb, ha nincs rajtad semmi máz" stb., stb.Jó, jó!
Tudom, a legszebb a természetes, úgy ahogy a Jó Isten megteremtett...
DE!
Nincs annál nagyobb varázslat, mikor egy rafináltan egyszerű sminkben elképesztően jól néz ki egy nő. Legyen bármilyen életkorban...ez a nőhöz hozzátartozik, úgy , mint a gyereknevelés, a főzés, a mosás/vasalás, shoppingolás, a szerelem és a gondoskodás.Tudom, sokan rohanásban vannak reggel és kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy feldobjanak egy sminket indulás előtt. Azonban egy jó szakember tud olyan hasznos trükköket mutatni, ami mindezen problémákat felülírja. A szakember segítőkész és empatikus kell legyen illetve nem erőlteti rá a tudását a vendégére, de a lehetőségeket felvázolja minden esetben.Drága hölgyek, kérlek titeket éljetek egy ilyen lehetőséggel, mert megéri. Viseljetek egyszerűen varázslatos sminket nap mint nap és érezzétek jól magatokat.
Az eredmény nem marad el az, tuti!
Mindenki észreveszi majd és reményeim szerint a férjek/barátok/partnerek is rájönnek, hogy egy gyönyörű és önmagával is elégedett nő a legnagyobb kincs.Az egyik barátom -S. Zsolt -mondása illik ide : "Happy woman, happy life!"
DK


Tovább

+11
0
Nézd meg az összes posztot
Hozzászólások
Ezt olvastad már?
X

Olvasva utazni - Mindenütt jóóó !

Olvasva utazni - Mindenütt jóóó !
2021. január 31. 19:46

Szeretsz utazni? Újabb és újabb úti célokat kutatni? G...

Tovább

+3
0

A legszükségesebb alap eszközök

A legszükségesebb alap eszközök
2021. január 9. 20:21

**Bármilyen szakmát is veszünk górcső alá, főleg a gyako...

Tovább

+4
0