Legózás a gyerekkel tüllszoknyában, sorozatnézés flitteres dzsekiben – hordd a karanténban is a legszebb ruháidat!

Legózás a gyerekkel tüllszoknyában, sorozatnézés flitteres dzsekiben – hordd a karanténban is a legszebb ruháidat!
április 5. 03:03

Karantén előtti bármelyik kedd: Mit vegyek fel? Ma lesz egy meetingem a londoni főnökökkel, délután enyém az ovikör, este pedig végre találkozom a legjobb barátnőmmel. Mit vegyek fel? Ezt nem szeretem, ez sápaszt, ez volt rajtam a múltkor is, amikor moziztunk, pedig imádom. Hopp, már el is késtem!
“Most sírjak a zuhany alatt, mert nem mehetek operába? Frászt!” – Fotó: Gombai Gellért
Bármelyik kedd manapság: Ma nem lesz videós meeting, kaja maradt tegnapról, délutánig tuti nem megyünk sehova, max rollerezni. Jó lesz a leggings, meleg zokni, oversize pulcsi kombó. Pedig óh, ez a piros egyberuha… Mikor is volt rajtam utoljára? Már a válla is poros ! Na jó, ezt most azonnal fel kell vennem !
Ismerős gondolatok, ugye?
A bejegyzés megtekintése az Instagramon Kövesdi Rita (@hermelin_stilo) által megosztott bejegyzésKövesdi Rita stílustanácsadó a gyönyörű ruhák szerelmese. Megunta a sóhajtozást a szekrény előtt állva, ezért úgy döntött, otthon is hordani fogja a legszebb ruháit és erre biztatja minden hithű fashionista társát.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon Kövesdi Rita (@hermelin_stilo) által megosztott bejegyzés„Le a leggingsek, az otthonkák és a macinacik uralmával! Szállj be a játékba te is, vedd elő a legszebb ruhádat a szekrényből, amelyikért vérzik a szíved, hogy nem viselheted, és készíts egy fotót karanténkörnyezetben, kutyasétáltatás közben vagy épp a kertet kapálva – minél meghökkentőbb kivitelezésben, hogy végre legyen egy derűs napunk!”
A bejegyzés megtekintése az Instagramon Kövesdi Rita (@hermelin_stilo) által megosztott bejegyzésRita egyébként Hermelin Stilo néven formálja a közízlést, és az a célja, hogy az öltözködés minél több embernek jelentsen örömforrást, a végtelen játék lehetőségét, ezért is csinált magából karanténmodellt.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon Kövesdi Rita (@hermelin_stilo) által megosztott bejegyzésA bejegyzés megtekintése az Instagramon Kövesdi Rita (@hermelin_stilo) által megosztott bejegyzésHa beszálltok a játékba, használjátok a #vanmitfelvennidenincshova hashtaget! Garantáltan jó móka lesz!
Még több karanténdivat az nlc-n!„Felkenem a vöröset, felveszem az ünnepi lépőmet és leviszem a szemetet”
Karanténdivat: bevásárlószatyorba öltözöl, és mehet a buli 
A karantén mint kifutó, avagy a #homecouture kihívás 
The post Legózás a gyerekkel tüllszoknyában, sorozatnézés flitteres dzsekiben - hordd a karanténban is a legszebb ruháidat! first appeared on nlc.


Tovább

nlc.hu

0
0
Nézd meg az összes posztot
Hozzászólások
Ezt olvastad már?
X

Önmagunk elfogadására buzdít az Allee ne...

Önmagunk elfogadására buzdít az Allee nem főállású modelleket is felvonultató, egyedülálló virtuális divatbemutatója (x)
április 8. 06:19

Az online divatbemutatót az Allee facebook oldalán lehet...

Tovább

nlc.hu

0
0

A strasszos Tapsi Hapsitól a nyúlmenyass...

A strasszos Tapsi Hapsitól a nyúlmenyasszonyig – Ilyen a nyúl, ha divatos
április 4. 02:10

A nyulak az antikvitástól kezdve erős szimbolikával vann...

Tovább

nlc.hu

0
0