Körte, alma, homokóra, oszlop, fordított háromszög – Így válassz fürdőruhát az alkatodhoz!

Körte, alma, homokóra, oszlop, fordított háromszög – Így válassz fürdőruhát az alkatodhoz!
2021. július 22. 12:29

A fürdőruháink megválasztásakor számos szempontot figyelembe kell venni: az ízlésünknek megfelelő dizájn, és testalkatunkhoz passzoló, kifogástalanul illeszkedő fazon és méret mellett meghatározó az is, hogy a holmi anyaga minőségi és egyben környezettudatos is legyen. A kompromisszummentes kényelméről ismert Sloggi márka új, Shore fürdőruha-kollekciója mindezen kritériumoknak megfelel. A kollekció darabjai REPREVE®-ből és a PRUECO-ból készültek, melyek műanyag palackokból és felhasználatlan poliamidból újrahasznosítással előállított alapanyagok. Ez azonban még nem minden: a fürdőruhák ugyanis digitális nyomtatással kapták meg színeiket, illetve mintáikat, így a gyártásuk kevesebb víz és energia felhasználásával járt, illetve kevesebb kémiai hulladékot termelt, mint a hagyományos színezési eljárások.
A  Sloggi Shore több különböző stílusú szériából áll, melyek darabjai sokoldalúan variálhatók egymással, illetve akadnak köztük kifordítható modellek is. Egy-egy szín, illetve minta többféle szabással is elérhető. Gondolkozhatsz klasszikus matchy-matchy szettekben, de a mix&match jegyében kombinálhatod a különféle árnyalatú, illetve az egyszínű és a mintás darabokat is.  Annak érdekében, hogy az alkatodnak és ízlésednek leginkább megfelelő kombinációkat állíthasd össze, a kollekció darabjait egyesével is megvásárolhatod.  
Most megmutatjuk, milyen alkathoz mely fazonok a legideálisabbak.
Homokóra
Ha a mell- és a csípőbőséged nagyjából egyforma, a derekad pedig karcsú, akkor minden kétséget kizáróan homokóra alkatú vagy. Fürdőruha-választáskor te vagy a legkönnyebb helyzetben, hiszen ilyen adottságokkal gyakorlatilag bármilyen bikini vagy egyrészes jól fog állni. A legeslegtutibbak számodra a háromszög fazonú, vagy V-kivágású felsőrészek és az egyszerű, nem túl magas derekú, illetve nem is túl magasan sliccelt alsók, melyek kiemelik a nőies formákat.
Sloggi Shore
Körte
A körte alkatúak közé akkor tartozol, ha a vállaid keskenyebbek, a mellméreted kisebb, miközben a csípő-comb tájékod szélesebb, erősebb, mint a felsőtested. Olyan szabású fürdőruhát keress, mely optikailag a felsőtestet erősíti! A mélyen és szögletesen dekoltált, esetleg párnázott mellrész a bikinik és az egyrészesek esetén is ideális, illetve a nyakbakötős és/vagy vastagabb pántok, szegélyek is neked valók. Alsórészből a sportosabb vagy magasabb derekú fazont érdemes előnyben részesítened. A látványos minták bikinik és úszódresszek esetén is a felsőtestre terelik a figyelmet, így körte alkatúként célszerű mintás fürdőruhában gondolkodnod.
Sloggi Shore
Alma
Ha alma alkattal rendelkezel, vagyis a felsőtested, azon belül is a hasad vonala a legerősebb, bikiniből a V-kivágású, a melleket stabilan tartó, alulról esetleg szélesebb szegéllyel ellátott felsők és a magasított derekú alsók kombinációi lesznek a barátaid. Szuper választás a tankini, vagyis a topból és fürdőalsóból álló fürdőruha is. A sötét és világos árnyalatokkal is variálhatsz, ha péládul a fürdőruha oldala  – vagy ebben az esetben az ujja – sötét árnyalatú, míg a középrésze világosabb, az keskenyebbnek és nyúlánkabbnak mutatja a felsőtestet.
Sloggi Shore
Oszlop
Abban az esetben, ha a vállad, a derekad és a csípőd közelítőleg egyforma széles, a melleid pedig kicsik, oszlop alkatú vagy. Legfőképpen kétrészes fürdőruhákat érdemes hordanod,, melyek akár a mintáiknak, akár egy különlegesebb kivágásnak vagy asszimmetrikus szabásvonalnak köszönhetően feltűnőbb tónusokat adnak a mell-, illetve a csípő környékének, miközben a fedetlen has és derék keskenyebbnek látszik, ami optikailag a homokóra irányába mozdítja el az alkatot.
Sloggi Shore
Fordított háromszög
Fordított háromszög alkatú akkor vagy, ha a vállaid, illetve a mellkasod szélesebb, miközben a hasad lapos, a csípő-comb területed pedig arányaiban keskenyebb a felsőtestednél. Számodra a letisztult szabásvonalú, kevésbé hangsúlyos, vékony pántos felsők és a csípő vonalát erősítő alsók a legelőnyösebbek. E célra tökéletesek péládul a csípőn megkötős, esetleg szegéllyel is ellátott alsók, de jó ötlet az egyszínű felső és mintás alsó párosítása is. 
Sloggi Shore
Ismerd meg a Sloggi Shore kollekciót!        The post <a href="https://nlc.hu/trend/20210722/sloggi-shore/" target="_blank">Körte, alma, homokóra, oszlop, fordított háromszög - Így válassz fürdőruhát az alkatodhoz!</a> first appeared on <a href="https://nlc.hu/" target="_blank">nlc</a>.

Tovább

nlc.hu

+1
0
Nézd meg az összes posztot
Hozzászólások
Ezt olvastad már?
X

Így hordd a zsákruhát, hogy ne tűnjön zs...

Így hordd a zsákruhát, hogy ne tűnjön zsáknak!
2021. július 31. 16:49

A zsákfazonú, illetve oversize ruhadarabok egy évtizede...

Tovább

nlc.hu

+1
0

A magas sarkú cipő eredetileg a férfierő...

A magas sarkú cipő eredetileg a férfierő, a hatalom és a pénz jelképének számított
2021. július 18. 5:38

Ezt az 1884-ben készült, bájos kis portrét biztos sokan...

Tovább

nlc.hu

0
0