Jól irányzott 50 perc

Jól irányzott 50 perc
2020. december 23. 6:59

Idén valahogy nem érzem, azt az őrületet, ami ilyenkor ünnepek előtt tombolni szokott mindenfelé....vagy lehet, hogy csak az én belső iránytűm fordul más irányba?
Mindenesetere jó így.
Nem görcsöltem a boltokban, nem őrültem meg, ha éppen valami elfogyott az orrom előtt, teljesen nyugodtan álltam az ajándék vásárláshoz .... stb., stb.
Érdekes módon így is minden időben elkészül/t annak ellenére, hogy nem kaptam agyhúgykövet.
Megjegyzem a stressz tényleg nem tesz jót sem a léleknek, sem az arcbőrünk állapotának. Most mondd meg, melyik nő ne szeretne frissen, üdén leülni az ünnepi vacsora asztalhoz.
Mikor minden napnak megvan a maga feladata, van idő önmagunkra is.
Tudom, tudom ezt sokszor olvasod, de hidd el ez is belefér még egy jól irányzott hatékony 50 percbe.
Szakemberként munkám során használok olyan kozmetikumokat, amelyek gyorsan hozzák a várt eredményt.
Ilyenek a -pár percre- szem alá tehető tapaszok, az otthoni használatra megalkotott szuper kis „gépek, a kíméletesen tisztító peelingek, a jobbnál-jobb maszkok és gyorsan felszívódó szérumok, gélek.
Nem is fontos, hogy ezek mind ott sorakozzanak a fürdőszobádban, de legyen neked is egy s.o.s. Beauty Jolly Joker-ed.
Megosztom veled azt a néhány trükköt, amelyeket én használok az ünnepi „ráfutás” alkalmával és közvetlenül az ünnep napján végzek el.
Két héttel korábban elmegyek a kozmetikusomhoz egy arctisztításra, ami két óra nyugalom.
Ezután már az otthoni ápolásra fókuszálok.
1. Egy héttel karácsony előtt minden reggel és este hideg-meleg víz váltásával mosom meg az arc, nyak, dekoltázs bőrét.
2. Ezen a héten kétszer teszek fel maszkot, ami hidratál és /vagy feszesít
3. Naponta reggel és este egy speciális arctisztító készüléket és a hozzá tartozó gélt használom, miközben naponta kétszer két perc masszírozást is kap az arcbőröm.
4. Naponta használok szérumot és krémet
5. Aznap, amikor az esti ünneplésre készülünk délután 3-tól már több időt szánok magamra és mindent használok, amit az egy hét alatt naponta használtam.
Kérdezhetnéd, hogy erre hogy van idő pont az ünnep estéje előtti néhány órában ....úgy, hogy „tömörített file” üzemmódban maximum 1,5 óra sminkeléssel együtt.
Erre az 1 -1,5 órára találj ki valami elfoglaltságot a család többi tagja számára, hogy egyáltalán ne hiányolják a jelenlétedet.
Készíts elő egy kádfürdőt valami frissítő fürdősóval vagy fürdőolajjal gazdagítva. A fürdő 15 percnél ne legyen hosszabb (különben elalszol :) ) viszont ez idő alatt jöhet a két perces spéci arctisztatás, majd a feszesítő maszk. A fürdő után felteszem a csoda szérumom egyikét az arcra (Hyaluron firming serum), a nyak, dekoltázsra (Liposoma Q10 anti-aging serum, Liposoma 2000 vitacomplex serum) és pillanatok alatt készen is áll a felfrissült, hidratált, feszes arcbőr a sminkelésre.
Azt már csak röviden írom le a sminkhez mire van szükséged: alapozó, korrektor, pirosító, szempillaspirál, szemhéjra 1-2 árnyalat és a szájra rúzs vagy szájfény.
Hidd el nekem, megéri.
Ragyogj, tündökölj, szeress! Legyen szép és békés ünneped!
Kellemes pihenést és boldog karácsonyt kívánok szeretettel! DKA Miadéle adventi naptárának utolsó ablaka alatt 3 csoda szérum lapul. Játsz velünk, hogy a te polcodon is ott lehessen.


Tovább

+13
0
Nézd meg az összes posztot
Hozzászólások
Ezt olvastad már?
X

Olvasva utazni - Mindenütt jóóó !

Olvasva utazni - Mindenütt jóóó !
2021. január 31. 19:46

Szeretsz utazni? Újabb és újabb úti célokat kutatni? G...

Tovább

+3
0

A legszükségesebb alap eszközök

A legszükségesebb alap eszközök
2021. január 9. 20:21

**Bármilyen szakmát is veszünk górcső alá, főleg a gyako...

Tovább

+4
0