Íróként olvashatjátok a blogjaimat, verseimet, receptjeimet. De miért olvasom én, mint blogger a Miadele cikkeket?

Íróként olvashatjátok a blogjaimat, verseimet, receptjeimet. De miért olvasom én, mint blogger a Miadele cikkeket?
december 8. 06:13

Érdekes helyzeteket hoz az élet. Örömmel regisztráltam ide a Miadele oldalra, mint blogger, hiszen lehetőséget láttam abban, hogy minél több olvasót elérhetek. De hamar rájöttem, hogy nem csak, mint blogger, hanem mint olvasó is boldogan pásztázok az írások között. Pontosan egyezik az elvárásom a Miadele oldal küldetésével: nők írják nőknek a cikkeket. Ki más tudná jobban megfogalmazni, hogy manapság mire van szüksége egy nőnek?Mindannyian, mi nők megtaláljuk azt, ami érdekel bennünket, ami fontos nekünk, hiszen a bloggerek anyák, dolgozó nők, vállalkozók, háziasszonyok, szakemberek, akik tevékenyen élnek. Pont ez a széles spektrum, pont ez a sokrétű téma biztosítja a sikerét, hiszen bárki megtalálhatja az érdeklődési körének megfelelő témát. Ki más tudná hitelesebben átélni, megírni ezeket a gondolatokat a nőknek? Csak azok a nők, akik ugyanúgy élik a mindennapjaikat, ahogy Te.Gondoljatok bele, gyermeknevelés, öltözködés, pszichológia, konyhaművészet, kreativitás, ötletek, tippek, szakmai és életmód tanácsok, a bloggerek napjai itt vannak az írásokban.
Kiválaszthatod magadnak azokat, akik a legfontosabb témákat írják Neked, követheted őket, kérdezhetsz tőlük.
Rátalálhatsz olyan bloggerekre, cikkekre, ami felkelti az érdeklődésed, mint új jelenség.Nyereményjátékokat hirdetünk, hogy megköszönjük, hogy velünk tartasz.
Invitállak továbbra is, kérlek, hogy hívd meg ismerőseidet, barátaidat, hogy segítsd őket is.
Manapság a közösség ereje sokat számít, főleg azoké, akik hasonlóak Hozzád, akik pont ugyanolyan gondolatokkal, kérdésekkel, küzdelemmel, örömmel élik a napjaikat, ahogy Te, ahogy én, ahogy az olvasóink, a bloggereink.
Várunk szeretettel, mi bloggerek pedig a legjobbat adjuk, amit magunkból kihozhatunk Neked, kedves Olvasónk.
Biró Márta blogger / Biromakonyvem, Biromakonyhám


Tovább

+4
0
Nézd meg az összes posztot
Hozzászólások
Ezt olvastad már?
X

Minél többet gyakorolsz valamit, annál j...

Minél többet gyakorolsz valamit, annál jobban fog menni. Bármi is legyen az. Akár az életed leckéi, a boldogság elérése.
február 17. 06:36

Miért jobb az én talpra állási képességem? Mert számtala...

Tovább

+2
0

Egyre többen tárják a nyilvánosság elé s...

Egyre többen tárják a nyilvánosság elé sorsukat. Bátran felvállaják küzdelmeiket, hogy segítsenek embertársaikon. Összefogással sorsfordító történetekkel.
február 6. 08:34

A sorstársak tanulnak egymástól, átérzik egymás helyzeté...

Tovább

+2
0