Hogyan készül el a Gourmet ebéd?

Hogyan készül el a Gourmet ebéd?
2020. október 13. 4:55

Nagyon sokan kérdezik meg tőlem, hogy tudom megoldani a főzést, fotózást egyszerre egy ilyen kisgyerek mellett…Nem egyszerű a kérdés, és nem egyszerű a válasz sem. :)Azt tudnotok kell, hogy nem is tudnám elképzelni máshogy a napjainkat.Nálunk nagyon jól bevált az a rendszer, hogy reggeli után van egy kis játék, majd közös főzés a konyhában.
Jogosan merül fel a kérdés, hogy így akkor nem tart tovább stb...
A válaszom, DE!!!!! sokkal tovább tart, és sokkal nehezebb is. Kb. 2x annyi a mosogatni való, és sokszor még délután is a romokat takarítom.
Illetve, azt sem szabad elfelejteni, hogy nekünk is vannak rosszabb napjaink, és mi is küzdünk a fogzással, az akarattal stb… Ezeken a napokon van, hogy egész délelőtt kitart az ebéd készítés. Sokszor egy kézzel, kezemben Augusztával készül el a menü. Sőt az is előfordul, hogy közben focizunk, vagy plüss állatokkal játszunk.Mindegy hogy 20 perc, vagy 2 óra alatt készül el, tudom, hogy milyen alapanyagokból, milyen eljárással készült ételt tálalhatok Gourmet babám és a családom elé, az mindenért kárpótol.https://www.facebook.com/augusztafood/Viki


Tovább

0
0
Nézd meg az összes posztot
Hozzászólások
Ezt olvastad már?
X

Darabos ételek bevezetése Augusztának...

Darabos ételek bevezetése Augusztának...
2020. október 13. 5:15

Az ajánlások szerint 7-10 hónap között érdemes elkezdeni...

Tovább

0
0

Sült nyúlgerinc rizzsel, és gyümölcsös c...

Sült nyúlgerinc rizzsel, és gyümölcsös céklahabbal
2020. október 13. 5:03

Nem minden kép sikerül úgy, ahogy eltervezem. Viszont az...

Tovább

0
0