Ezeknek a csillagjegyeknek van a legjobb a stílusérzéke – csak tanulhatsz tőlük!

Ezeknek a csillagjegyeknek van a legjobb a stílusérzéke – csak tanulhatsz tőlük!
június 30. 13:17

Vannak, akiket pont annyira érdekel az öltözködés, hogy takarjon a ruha, amíg mások gondosan megválogatják, mit vegyenek fel – még a sarki kisboltba is. Most olyan 4 csillagjegy következik, akiknek hihetetlen jó stílusérzéke van.
Oroszlán
Az Oroszlán imádja a fényűzést, a pompát, és mindent, ami megfelel a kényes ízlésének. Az Oroszlán stílusát nem lehet figyelmen kívül hagyni: ha belép egy helyiségbe, biztosan észreveszed, és azt is, amit visel. Szereti a kifogástalan megjelenést, amire nem kevés pénzt is hajlandó áldozni. Egy Oroszlán nem fog replika táskákkal parádézni: vagy megveszi az eredetit, vagy választ egy kevésbé drága, de nagyon jó minőségű kiegészítőt.
Mindig megtalálják a tökéletes szettet(Fotó: Getty Images)
Mérleg
A Mérlegek azok, akik mindig képben vannak az aktuális divatirányzatokkal kapcsolatban. Persze, ez nem jelenti azt, hogy mindent feladva követik a trendeket! A saját stílusukhoz hűek, de ami megtetszik nekik, és illik a koncepcióba, biztosan viselni fogják. Mivel szeretik a versenyhelyzeteket, imádják, ha ők a legjobban öltözöttek. Mesterei annak, hogyan vegyítsék az új trendeket a kortalansággal, ők azok, akik nem csupán követik, hanem a saját környezetükben diktálják is a divatot.
Bika
A Bika számára nagyon fontos a minőség. Szereti a márkás dolgokat, és azt is igényli, hogy mások is észrevegyék: a stílusa drága. Még a melegítőkből is a legjobb minőséget választja, az sem baj (sőt!), ha rajta a márkajel is hirdeti: ez a szett sokba került. A mennyiséget soha nem áldozza fel a minőség oltárán, de a gardróbszekrénye így is zsúfolásig tele a stílusosabbnál stílusosabb ruhákkal.
Szűz
Ha megpillantasz egy Szűz csillagjegyű embert, egyből felismerheted: minden mindennel passzol. Nagyon jól meg tudja válogatni a kiegészítőit is: egy Szüzet biztosan nem fogsz látni nyaklánc, fülbevaló vagy bokalánc nélkül. Persze, csakis olyannal, ami illik az aznapi ruhájához. Nemcsak a nők, hanem a férfiak is figyelnek a részletekre, és törekszenek a harmóniára.
via
Tudj meg még többet a csillagjegyekről!Ez a 4 csillagjegy a gyors fogyás mestere – lesd el tőlük a sikeres diéta titkát!
Ezeket a csillagjegyeket a legkönnyebb félreismerni
Ezek a csillagjegyek a legszörnyűbb randipartnerek
The post Ezeknek a csillagjegyeknek van a legjobb a stílusérzéke – csak tanulhatsz tőlük! first appeared on nlc.


Tovább

nlc.hu

0
0
Nézd meg az összes posztot
Hozzászólások
Ezt olvastad már?
X

Így hordd a zsákruhát, hogy ne tűnjön zs...

Így hordd a zsákruhát, hogy ne tűnjön zsáknak!
július 31. 16:49

A zsákfazonú, illetve oversize ruhadarabok egy évtizede...

Tovább

nlc.hu

0
0

Körte, alma, homokóra, oszlop, fordított...

Körte, alma, homokóra, oszlop, fordított háromszög – Így válassz fürdőruhát az alkatodhoz!
július 22. 12:29

A fürdőruháink megválasztásakor számos szempontot figyel...

Tovább

nlc.hu

0
0