December 10. - Levendulás varázslat ajándékcsomag

December 10. - Levendulás varázslat ajándékcsomag
december 10. 06:31

A mai nyereményünk egy Levendulás varázslat ajándékcsomag, amit Drácz Orsi , a NaturaLisa bloggere ajánlott fel!Nyeremény leírása: A Levendulás Varázslat csomag tartalma:
- Finomítatlan ghánai shea vaj 100ml
- 100%-os tisztaságú levendula illóolaj 10mlFINOMÍTATLAN GHÁNAI SHEA VAJ 100ML:
A shea vaj titka különleges összetevőiben rejlik, melyek sokban hasonlítanak azokhoz, amelyeket a bőr faggyúmirigyei termelnek. Gazdag A-, E-vitaminban, valamint magas az allantoin tartalma. Az allantoin elősegíti az új sejtek képződését, gyorsítja a sebgyógyulást, gyulladáscsökkentő és bőrvédő hatása is van. Kiválóan alkalmas a száraz, dehidratált, öregedő, ráncos bőr ápolására100%-OS TISZTASÁGÚ LEVENDULA ILLÓOLAJ 10ML
A levendula a legnépszerűbb, leggyakrabban használt és legsokoldalúbb illóolaj, évezredek óta ismertek a gyógyító tulajdonságai. A teafa olaj mellett a levendula illóolaj az egyetlen olyan illóolaj, amely mértékkel és óvatosan közvetlenül a bőrön is alkalmazható.
Mindenféle bőrtípusra használható, még kisbabáknál és gyermekeknél is. A levendulát ételek fűszerezésére is használják, különleges íze mellett gyomor nyugtató hatású. A népi gyógyászatban enyhe nyugtatóként, köhögéscsillapítóként, reumás fájdalmakra alkalmazzák.A cikkeket a Tovább gombra kattintva éred el! Válaszd ki, hogy a NaturaLisa oldal melyik cikke tetszik a legjobban és ezt kommentben írd meg nekünk itt, a poszt alatt!
A holnap reggel fogunk sorsolni a hozzászólók között. A nyertest itt a poszt alatt valamint a facebook oldalunkon is közzétesszük!Jó olvasgatást és sok szerencsét kívánunk!
a Miadéle csapata


Tovább

www.miadele.com

+18
0
Nézd meg az összes posztot
Hozzászólások
Ezt olvastad már?
X

December 24. - Csodaszérum

December 24. - Csodaszérum
december 24. 07:03

Lássuk mit rejt az adventi naptárunk utolsó ablaka! A m...

Tovább

www.miadele.com

+15
0

December 23- Sminkcsomag

December 23- Sminkcsomag
december 23. 07:01

A mai nyereményünk egy kisebb sminkcsomag, amit Jakó Jud...

Tovább

www.miadele.com

+13
0