Anyja ruháit hordja II. Erzsébet 17 éves unokája, Lady Louise Windsor

Anyja ruháit hordja II. Erzsébet 17 éves unokája, Lady Louise Windsor
június 8. 23:10

A királyi családokban is előfurdul, hogy egy ruha vagy kiegészítő generációról generációra öröklődik, vagy épp a családtagok kölcsönkérik azt egymástól. A brit királynő egyik unokája, Eduárd wessexi gróf és Zsófia wessexi grófné első gyermeke, a 17 éves Lady Louise Windsor rajong a divatért, és abban a szerencsés helyzetben van, hogy a gardróbjában már most is rengeteg sikkes dizájnerdarab megtalálható. Így is megesik azonban, hogy édesanyjától kér kölcsön egy-egy divatos holmit.
A Noble MacMillian táska
2018 húsvétján Lady Louise egy bojtos díszítéssel ellátott, borjúbőr Noble MacMillian borítéktáskával indult a templomba. A táska nagy családi kedvenc, ugyanis Zsófia grófné korábban, illetve azóta is többször viselte, többek között észtországi látogatásán, vagy épp szintén 2018-ban, a Nemzeti Emlékarborétumban tartott ünnepségen. 
A Noble MacMillian táska (Fotó: Getty Images)
Az Alaïa ruha
Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére Lady Louise a tunéziai Alaïa divatház „Parfum Gray” nevű modelljét vette fel. A különleges mintájú ruhát ezt megelőzőleg a wessexi grófné többször is viselte: ez volt rajta például egy jótékonysági ebéden, melyet a brit uralkodó 90. születésnapja alkalmából rendeztek 2016-ban, de a 2017-es wimbledoni teniszbajnokságon is ebben jelent meg a lelátón.
Az Alaïa ruha (Fotó: Getty Images)
A Sophie Habsburg táska
2019-ben természetesen Louise is a családdal karácsonyozott Sandringhamben. Az ünnepi misére egy kockás Stella McCartney kabátot és egy különleges fejpántot vett fel, melyet édesanyja kedvenc kalaposa, Jane Taylor készített. Az öltözéket egy bézs színű kistáskával egészítette ki az arisztokrata származású táskatervező, Sophie Habsburg egyik korábbi kollekciójából. A táskát az elmúlt években Zsófia grófné kezében is több alkalommal láthattuk, ezt viselte többek között 2018-ban, a Nemzetközösség Napján tartott misén is.
A Sophie Habsburg táska (Fotó: Getty Images)
A Loewe táska
Fülöp herceg halála után két nappal, Eduárd gróf, Zsófia grófné és Lady Louise a windsori Mindenszentek Királyi Kápolnájánál állt a nyilvánosság elé, ahol televíziós interjút is adtak. Az eseményen Lady Louise egy elegáns, aranygombos, fekete Prada kabátot viselt, egy Loewe táskával. Utóbbit szintén az édesanyjától kapta kölcsön: a grófné 2016-ban, egy londoni rendezvényen jelent meg ugyanezzel a kiegészítővel. 
A Loewe táska (Fotó: Getty Images)
Így divatozik a királyi család



Tiarájával üzent II. Erzsébet Trumpéknak – Királyi öltözékek rejtett jelentései
Anna hercegnő hét évtizede ragaszkodik a kockáihoz
Egy liverpooli darukezelő iskolázatlan lánya öltözteti II. Erzsébetet – Angela Kelly lenyűgöző élete
The post Anyja ruháit hordja II. Erzsébet 17 éves unokája, Lady Louise Windsor first appeared on nlc.


Tovább

nlc.hu

0
0
Nézd meg az összes posztot
Hozzászólások
Ezt olvastad már?
X

Így hordd a nyár trendjét, a crop topot!

Így hordd a nyár trendjét, a crop topot!
június 17. 11:17

A crop top, vagyis a has vonalát szabadon hagyó felsőrés...

Tovább

nlc.hu

0
0

5 nyári divatszabály, amit már nem kell...

5 nyári divatszabály, amit már nem kell betartani
június 15. 10:04

Bár a nyári hónapok adják talán a legnagyobb szabadságot...

Tovább

nlc.hu

0
0