9 tuti tipp a csodás megjelenésért

9 tuti tipp a csodás megjelenésért
2020. augusztus 18. 5:38

Sokszor mondjuk, mikor valaki betölti a negyedik x-et, hogy 40 után kezdődik az élet. Mondjuk ezt vígasztalásként, lelkesítő szándékkal, megnyugtatásként és legtöbbször tapasztalatból.
A 40. életévünket betöltve nemcsak a nők, de olykor a férfiak is pánikolnak...miért?...mert ezek már nem a fiatal éveink, ugyanakkor nagyon aktív és teljes időszak akár munkáról,tanulásról, akár szabadidőről legyen szó.
A nők esetében többnyire már a gyerekek nem igénylik folyamatosan édesanyjukat, hiszen kamasz vagy középiskolás korban más a szülői jelenlét minősége. Így felszabadulnak a napnak bizonyos időszakai, amikor munka után nem kell rohanni a suliba, esetleg reggel, délelőtt nyugisabb a munka vagy a hétvége teljesen felszabadul.Azért írom ezeket a példákat, mert vendégeim  ilyen okokból kezdenek el sminkórára járni hozzám évek óta. A negyvenes éveit élő nő, mondhatom gyönyörű, bár sokan megijednek a ráncaiktól, a megjelenő ősz hajszálaktól, de a foglalkozások eredményeként teljesen megváltozik a véleményük. RÉGI FOGADALMAK!
Az évvégén és születésnapokon mindig nagy levegőt veszünk és fogadalmakat teszünk, hogy holnaptól ezt meg azt fogjuk így, úgy vagy másként csinálni.
Vonatkozik ez - nagyrészt a nők körében - a külsőre, a kilókra, a hajszínre, sportra, énidő tervezésre stb. 
Éppen ezért szeretnék egy kis könnyítő adalékot a mindennapokra.


Tovább

devenyikathy.hu

+2
-2
Nézd meg az összes posztot
Hozzászólások
Ezt olvastad már?
X

Olvasva utazni - Mindenütt jóóó !

Olvasva utazni - Mindenütt jóóó !
2021. január 31. 19:46

Szeretsz utazni? Újabb és újabb úti célokat kutatni? G...

Tovább

devenyikathy.hu

+3
0

A legszükségesebb alap eszközök

A legszükségesebb alap eszközök
2021. január 9. 20:21

**Bármilyen szakmát is veszünk górcső alá, főleg a gyako...

Tovább

devenyikathy.hu

+4
0