10 tökéletes és praktikus frizura edzéshez

10 tökéletes és praktikus frizura edzéshez
2020. július 3. 9:42

Nemcsak azért fontos, hogy milyen a frizuránk edzés közben, mert csatakosra izzadva is szeretünk jól kinézni – persze ez is benne van a pakliban -, hanem mert nem túl kellemes úgy ugrálni, hogy közben a hajunk belelóg a szemünkbe, nyakunkba, repked szerteszét. Ezért hoztunk ma 10 olyan frizurát, ami tökéletes az edzéshez, és még szépek is leszünk vele.
10 tökéletes és praktikus frizura edzéshez
Rejtett fonás
A fejtetőre tűzött konty már önmagában is jó ötlet, de az az egy tincs befonva hátul megbolondítja alaposan. Ráadásul kordában tartja a fonat a lázadó, rövidebb alsó tincseket.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon LACY REDWAY HAIR ARTIST (@lacyredway) által megosztott bejegyzés, Aug 5., 2018, időpont: 2:36 (PDT időzóna szerint)
Konty
A legegyszerűbb módon tűzd a fejed tetejére a hajadat, ebben az esetben a göndör hajúak előnyben vannak, az ő hajukkal aztán tényleg nem kell ennél a frizuránál sokat vacakolni.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon Tashi Rodriguez (@tashimrod) által megosztott bejegyzés, Júl 14., 2017, időpont: 9:28 (PDT időzóna szerint)
Lófarok
De nem ám hátul, hanem minél magasabban lesz jó az a lófarok. Így az elöl rendetlenkedő tincsek sem csapnak majd az arcodba.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon Jennifer Yepez (@jennifer_yepez) által megosztott bejegyzés, Máj 30., 2018, időpont: 3:29 (PDT időzóna szerint)
Két fonat
A két fonat esetében is az a jó, ha egészen a homlokodtól indul, hogy az első, rövidebb hajszálakat is megfogja, és ne zavarjanak edzés közben. Nem is muszáj végig befonni, végződhet simán copfban a fonat.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon justine marjan (@justinemarjan) által megosztott bejegyzés, Okt 24., 2018, időpont: 1:35 (PDT időzóna szerint)
Konty és kendő
A legjobb frizura, ha nincs időd edzés után hajat mosni. A kendőben egy divatos kiegészítőt is tisztelhetünk, ráadásul a helyén tartja a kontyot.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon Mane Addicts (@maneaddicts) által megosztott bejegyzés, Szept 16., 2018, időpont: 2:31 (PDT időzóna szerint)
Lófarok és fonat
Ha olyan az edzés, ami közben sokat kell ugrálni, akkor érdemes a lófarkat még be is fonni, hogy ne repkedjen a hosszú haj.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) által megosztott bejegyzés, Szept 27., 2018, időpont: 9:48 (PDT időzóna szerint)
Többpontos copf
Ez a frizura azért nagyon praktikus, mert rögzíti a hajat a fejhez, így teljesen biztonságban leszel mozgás közben.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon Founder/Hairstylist/DogMom (@jenatkinhair) által megosztott bejegyzés, Szept 8., 2018, időpont: 3:16 (PDT időzóna szerint)
Félcopf
Rövidebb hajnál jó ötlet, hogy csak a haj első részét fogod össze copfban, megvédve az arcodat a hajadtól.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon Bella


Tovább

nlc.hu

+3
0
Nézd meg az összes posztot
Hozzászólások
Ezt olvastad már?
X

Így hordd a zsákruhát, hogy ne tűnjön zs...

Így hordd a zsákruhát, hogy ne tűnjön zsáknak!
július 31. 16:49

A zsákfazonú, illetve oversize ruhadarabok egy évtizede...

Tovább

nlc.hu

0
0

Körte, alma, homokóra, oszlop, fordított...

Körte, alma, homokóra, oszlop, fordított háromszög – Így válassz fürdőruhát az alkatodhoz!
július 22. 12:29

A fürdőruháink megválasztásakor számos szempontot figyel...

Tovább

nlc.hu

0
0